25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alfafar organitza una xarrada informativa sobre clàusules sol per a tota la població

Tindrà lloc dilluns que ve 20 de febrer a les 19:00 h en el Saló de Plens de l’Ajuntament. S’informarà del procediment per a reclamar els imports cobrats indegudament per l’aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris

L'Ajuntament d'Alfafar organitza una xarrada informativa sobre clàusules sol per a tota la població
15/02/2017 -

Dilluns que ve a les 19.00 h en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar tindrà lloc una xarrada formativa sobre les clàusules sol, organitzada pel Servei Municipal d’Informació al Consumidor d’Alfafar (SMIC).

Conscients de les qüestions i inseguretats que genera l’assumpte entre els veïns i les veïnes d’Alfafar, s’ha organitzat una xarrada dilluns que ve 20 de febrer a les 19.00 hores. La ponència estarà dirigida per Laura Ribera Francés, responsable del SMIC Alfafar.

En esta xarrada gratuïta s’informarà del procediment per a reclamar els imports cobrats indegudament per l’aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris, així com les despeses generades per a la formalització de l’escriptura davant Notari, Registre de la propietat…etc.

La xarrada està dirigida a particulars, empresaris i autònoms i tindrà com a objectiu principal proporcionar informació i assessorament especialitzat al públic general respecte a les hipoteques amb clàusula sol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 12 =

museo prehistoria
museo prehistoria