25n
Orgull
Orgull

Periodistes i músics de la Habitación Roja, Doctor Divago, Badlands i Femme Fractal debatran al Palau sobre l’escena valenciana al panorama estatal

Periodistes i músics de la Habitación Roja, Doctor Divago, Badlands i Femme Fractal debatran al Palau sobre l’escena valenciana al panorama estatal
28/03/2019 -

Arriba hui dijous al cicle “Emergents al Palau”, una xerrada molt especial amb el títol “L’escena valenciana al panorama estatal. Reptes i realitats”. D’aquesta manera, la Sala Lucrecia Bori de l’auditori valencià, serà el lloc on intervindran com a moderador el periodista i escriptor Juan Vitoria i com a ponents les i els músics Manolo Beltrán de Doctor Divago, Pau Roca de La Habitación Roja, May Ibáñez de Badlands, Monty Peiro de Femme Fractal, així com Sergio Fernández, comunicador i director de la publicació Redacción Atómica.

En aquesta xerrada, a la qual assistiran la presidenta del Palau, Gloria Tello, el director Vicent Ros i els coordinadors Manolo Tarancón i Amadeu Sanchis, es tractarà l’expansió dels grups valencians fora de la ciutat, i és per això, que els ponents, bé des de la música o el periodisme, podran aportar la seua visió, les seues experiències i les seues iniciatives per al futur de la música valenciana fora de les nostres fronteres, tant culturals com territorials.

A més, prossegueixen els concerts programats del cicle, amb la següent cita protagonitzada pels grups Here the Captain speaking, the Captain is dead + El Futuro Peatón el pròxim 30 de març a les 12.00 hores. Here the Captain speaking, the Captain is dead es remunta a principis de 2017. Ho componen Lucas Burguet, Adrian Camañez, Josu Tarín i Xavi Gómez. Els membres d'”El Futuro Peatón utilitzen l’electrònica, els sons industrials i les melodies pop per a fer cançons que representen amb videocreacions, dansa i interpretació teatral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − nou =