25n
25N
25N

El consistori dota de 46 jupetins antibalas a la Policia Local de Moncada

El consistori dota de 46 jupetins antibalas a la Policia Local de Moncada
18/02/2019 -

L’Ajuntament de Moncada ha adquirit un total de 46 jupetins antibales per als agents de la Policia Local. Aquesta dotació permet que cada cotxe patrulla vaja equipat amb dos jupetins antibales i que cada agent tinga el seu propi jupetí.

Les característiques tècniques del nou equipament assegura la protecció davant possibles agressions tant per arma blanca (anti-ganivets i anti-punxó) com per impacte balístic produït per arma de foc (protecció balística nivell IIIA). Aquests jupetins d’autoprotecció són d’ús intern i extern i incorporen paquets balístics davanters i darreres resistents a la humitat i als raigs UV. A més, el disseny i els materials dels mateixos donen un confort i una ergonomia que s’adapta perfectament al cos.

Actualment, es comptava amb 10 jupetins antibales per a tot el Cos de Policia, número que augmenta considerablement després de la nova adquisició.

Aquesta important compra augmenta la seguretat dels agents del municipi i suposa una despesa total de 23.619’20 €, la major inversió en equipament dut a terme per la Regidoria de Seguretat Ciutadana.

A més, també s’han renovat les emissores personals i dels cotxes patrulla. Aquest fet millora la comunicació interna de la Policia Local i, per tant, del servei prestat a la ciutadania de Moncada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus