25n
25N
25N

CEU UCH entrega tot el seu material sanitari i de protecció personal a la Conselleria de Sanitat

La universitat ha proporcionat en total més de 7.700 màscares i 900 micos de protecció

CEU UCH entrega tot el seu material sanitari i de protecció personal a la Conselleria de Sanitat
21/03/2020 -

La Universitat CEU Cardenal Herrera ha posat a la disposició de les autoritats sanitàries el material per a la protecció del personal sanitari que tenia en tots els seus centres de València, Elx i Castelló: les tres Facultats de Ciències de la Salut, la Clínica Odontològica Universitària de València i l’Hospital Clínic Veterinari de València.

Després de l’aprovació de la declaració de l’estat d’alarma i després de la sol·licitud de lliurament per la Conselleria de Sanitat, la CEU UCH està entregant a les autoritats tot el material del qual disposa, segons ha assegurat en un comunicat.

En xifres globals, ha entregat 7.700 màscares, 354.300 guants, 2.700 bates d’un sol ús, 900 micos de cos sencer o escafandre de protecció, 3.300 calces de plàstic amb goma per a protecció total de botes, 2.800 hisops per a presa de mostres per a anàlisis, 400 capells de cirurgià, 69 litres de gel hidroalcohòlic i 104 litres d’etanol 96% sanitari.

El lliurament ja s’ha fet efectiva a Elx, amb destinació al seu Hospital General Universitari, i a Castelló, per al Cos de Bombers. La resta del material serà recollit i distribuït per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en els pròxims dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 11 =

bombers
Valencia activa