caixa popular

La cervesa representa l'estiu "ideal" per a més de la meitat dels valencians

Segons una enquesta de Madison Market Research per a Cerveceros d’Espanya el 54% dels valencians aposten pel tapeo i la cervesa

La cervesa representa l'estiu "ideal" per a més de la meitat dels valencians
08/08/2018 -

El 56,4 per cent dels valencians assegura que la cervesa és la beguda que representa el seu estiu “ideal”, ja siga en format de canya, clara o sense alcohol, seguida de l’orxata (27,5%) i els sucs (14,5%), segons una enquesta de Madison Market Research per a Cerveceros d’Espanya.

Per a acompanyar la cervesa, els valencians aposten pel tapeo (44,3%) –que inclou creïlles braves, truita de creïlles o ensalada russa–, seguit per la paella (12,2%) o una barbacoa (7,6%), segons ha informat l’entitat en un comunicat.

L’estiu valencià ideal es localitza en la platja per al 45,7% dels enquestats, seguit per la muntanya (22,1%). En aquesta línia, el millor moment es produeix en el quiosquet de la platja (31,3%), seguit per gaudir de la muntanya o el camp (22,2%) o una refrescant estona en la piscina de les seues cases (19,8%).

La majoria dels valencians enquestats opta per gaudir de l’estiu en companyia de la seua parella (61,8%), família (56,5%) i amics (35,9%), encara que si pogueren sumar a un duo d’actors que els acompanyara, es decantarien per Penélope Cruz (6,1%) i Antonio Banderes (6,9%).

A aquests els segueixen de prop, en el cas de les actrius, Blanca Suarez, Scarlett Johansson i Belén Rueda i, dels actors, Mario Casas i empatats, Brad Pitt, George Clooney i Tom Cruise.

Quant a la música en aquestes dates, els valencians opten per música pop (23,8%); rock (13,7%) i en tercer lloc, a parts iguals, per la cançó de l’estiu i música disc amb un 12,2 %. A l’hora de posar-li un títol de pel·lícula que resumisca el seu estiu ideal, els enquestats aposten per ‘La Platja’ (19,8%), ‘Amb Faldilles i a la babalà’ (15,3%) i ‘Love Actually’ (9,9%).

Per contra, el mal temps (42,8%), una telefonada del treball (22,1%) o una cervesa calenta (16%) són els principals elements que arruïnarien l’estiu ideal dels valencians.

Per al director general de Cerveceros d’Espanya, “les dades aportades pels enquestats mostren una vegada més que la cervesa és un producte de fort arrelament i amb un patró típic de la cultura mediterrània, basat en la relació social, el consum moderat i responsable i acompanyat d’aliments. Sabem que l’estiu ideal dels valencians, i dels espanyols en general, es basa a reunir-se amb el seu entorn més proper a prendre unes canyes en la platja o la muntanya”.

L’estiu és l’època en la qual més cervesa es consumeix. Entre els mesos de juliol i setembre a Espanya es consumeix el 30% d’aquest producte de tot l’any, aproximadament 1,2 milions de litres. El 90% dels espanyols tria la cervesa com a primera opció de consum en aquests mesos.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris