caixa popular

Certificat de professionalitat de cuina de l'Ajuntament

Certificat de professionalitat de cuina de l'Ajuntament
19/05/2017 -

El divendres 19 de maig l’alumnat, professorat i personal de suport dels tres certificats de professionalitat que s’imparteixen actualment: Cuina (2 cursos) i Operacions Bàsiques de Restaurant Bar (1 curs), celebren una jornada de portes obertes al Centre de Formació i Orientació d’Ocupació de l’Ajuntament de València “Magúncia”, situat al Mercat de Castella, a la plaça de Magúncia, núm. 2.

L’acció formativa Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar es desenvolupa des del 30 de desembre de 2016 fins al 29 de maig de 2017, amb una duració total de 335 hores i amb la finalitat d’obtenir el certificat de professionalitat, per a l’ajuda a la inserció laboral. Està subvencionada pel SERVEF amb un import de 27.135,00 € i gestionat per l’Ajuntament de València a través del Servici d’Ocupació i Emprenedoria.

S’han format un total de 10 alumnes dins de la modalitat de col·lectius en risc d’exclusió social, i han començat les pràctiques no laborals el dia 2 de maig, en empreses del sector de l’hostaleria de València com ara Restaurant Terra i Mar, Restaurant Pizzaiolo i Café Llebeig.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018