caixa popular

Un certamen de bandes de cornetes i tambors posa fi a la setmana cultural de la Setmana Santa de Torrent

La germanor del Ecce Homo va aprofitar per a presentar el seu nou tabernacle

Un certamen de bandes de cornetes i tambors posa fi a la setmana cultural de la Setmana Santa de Torrent
18/02/2019 -

Els actes amb motiu de la Setmana Cultural organitzada per la Junta Central de Germanors de Setmana Santa de Torrent han conclòs aquest cap de setmana amb dos concerts. D’una banda, divendres passat, Rafael Ortí i Adrián Fernández van dirigir a l’orquestra i banda d’iniciació de la Unió Musical de Torrent, respectivament, en una sessió que es va celebrar a la casa museu de la Setmana Santa.

La programació de la setmana cultural va continuar el dissabte amb el ja tradicional certamen de bandes de cornetes i tambors. Primer les bandes de les germanors participants es van dirigir en cercavila fins al museu, on després va tindre lloc el concert, amb gran assistència de públic.

La setmana cultural havia començat la setmana anterior, dia 9, amb un concert en el museu de Setmana Santa de la banda infantil i l’orquestra del Cercle Catòlic, sota la direcció d’Ángel Chulià i José Baixauli, respectivament.

Nou tabernacle del Ecce Homo

Per part seua, la germanor del Ecce Homo va celebrar aquest diumenge la benedicció i presentació d’una nova tabernacle. Després d’una celebració enfront de la parròquia de Sant Luís Beltrán, el nou pas, una remodelació de l’anterior que permet situar les imatges de manera més àmplia, es va celebrar una processó fins al museu de la Setmana Santa, en la qual va participar l’alcalde Jesús Ros, al costat de la presidenta de la germanor, Teresa Puchades, i representants de la Junta Central de Germanors de Setmana Santa.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =

mac mislata 2019