caixa popular

CERMI-CV proposa la creació d’un observatori valencià de la discapacitat

CERMI-CV proposa la creació d’un observatori valencià de la discapacitat
31/01/2018 -

Una delegació del Comitè d’Entitats Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMI-CV), ha estat rebuda este matí pel President de les Corts Valencianes, Enric Morera, al seu despatx. La trobada ha servit per avançar una proposta que esta coordinadora ha presentat per registre d’entrada del parlament valencià i que pretenen treballar amb tots els grups parlamentaris, per a propiciar la creació d’un observatori valencià de la discapacitat.

Segons la proposta presentada al President de la cambra autonòmica valenciana, “l’observatori és per a crear un espai viu de comunicació i intercanvi en el què mantinguen un contacte permanent els professionals i representants de les entitats que desenvolupen la seua tasca en l’àmbit de la discapacitat, la dependència, l’atenció a persones majors i en uns altres col·lectius amb situació d’especial vulnerabilitat, per conéixer i analitzar els problemes diaris d’estos grups socials”.

La proposta de creació de l’Observatori Valencià de la Discapacitat presentada per CERMI-CV serviria també per a controlar l’impacte de les polítiques d’acció social, impulsar l’activitat legislativa en matèria de discapacitat i fer accions de sensibilització. El President Morera considera que les propostes de CERMI-CV, “són molt interessants, com sempre i espere que la ronda de contactes amb els grups parlamentaris donen els seus fruits amb eixa finalitat també d’acostar més les Corts a la ciutadania i promoure una participació activa dels col·lectius socials per a millorar el dia a dia de les valencianes i valencians”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 10 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018