25n
25N
25N

Prop de 200 estudiants d’Ontinyent es beneficiaran de les ajudes al transport de l’Ajuntament

Prop de 200 estudiants d’Ontinyent es beneficiaran de les ajudes al transport de l’Ajuntament
04/08/2020 -

182 estudiants es beneficiaran de les ajudes al transport que l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa. Així, el 100 % de l’alumnat que ha sol·licitat aquestes ajudes i complia els requisits descrits a les bases obtindrà una ajuda de 100 euros.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “aquestes ajudes són molt importants perquè suposen un ajuda per a molts joves d’Ontinyent. Aquest any ho són molt més perquè no volíem que la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 afectara el nostre jovent. Són el futur i, per tant, treballem perquè tinguen totes les possibilitats per formar-se i no deixen d’estudiar per falta de recursos”, remarcava.

Per beneficiar-se de les ajudes els sol·licitants havien d’acreditar que estan matriculats durant el curs escolar en almenys el 50 % del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent, així com estar empadronats a Ontinyent amb una antiguitat mínima de 24 mesos; i ser menors de 30 anys. Les ajudes s’han adjudicat en règim de concurrència competitiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =