25n
25N
25N

Prop de 250 famílies i empreses mostren interés per la instal·lació de fibra òptica al centre històric d'Ontinyent

L’Ajuntament ha efectuat un sondeig ciutadà per donar suport a la petició veïnal i facilitarà els resultats a una empresa instal·ladora

Prop de 250 famílies i empreses mostren interés per la instal·lació de fibra òptica al centre històric d'Ontinyent
05/04/2021 -

Prop de 250 famílies i empreses del centre històric d’Ontinyent han constatat el seu interés en la instal·lació de fibra òptica en aquesta zona de la ciutat. Aquest és el resultat del sondeig ciutadà realitzat entre febrer i març per l’Ajuntament d’Ontinyent per tal de donar suport a la demanda veïnal d’aquest servei. La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, explicava que “és un sondeig informatiu, que hem dut a terme per tal d’animar a les empreses a efectuar aquesta instal·lació, ja que la dotació de fibra òptica no depén de l’Ajuntament, però sí que podem donar suport a aquesta demanda ciutadana fent gestions com aquesta”, assenyalava.

El sondeig s’ha efectuat entre el veïnat de les zones de Poble Nou, La Vila i el carrer Major, amb la difusió de cartelleria on s’instava a les persones interessades a contractar el servei de fibra òptica a telefonar o enviar un missatge de WhatsApp o un correu electrònic indicant el nom i cognoms de la persona i adreça del domicili.

Ara, l’Ajuntament facilitarà als dies vinents els resultats d’aquesta enquesta a una empresa instal·ladora que ha mostrat el seu potencial interés per dur a terme aquesta instal·lació. Des del consistori ontinyentí s’ha remarcat la voluntat de “donar totes les facilitats possibles a les empreses, que són les que tenen la decisió final d’instal·lar aquest sistema de molta major capacitat que l’internet convencional, i més en una època a la qual el teletreball i les noves tecnologies s’han fet més importants si cap a causa de la pandèmia. A més a més, comptar amb serveis com aquest és un factor positiu per donar nova vida a les zones antigues de les ciutats”, destacaven.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 5 =