25n
25N
25N

14 centres socials municipals coordinen esta setmana el repartiment de 56.000 mascaretes

14 centres socials municipals coordinen esta setmana el repartiment de 56.000 mascaretes
11/02/2021 -

L’Ajuntament de València en coordinació amb Creu Roja repartirà aquesta setmana un total de 56.000 mascaretes entre la població més vulnerable, segons ha informat hui la regidora de Benestar Social, Isabel Lozano, després d’agrair la donació d’aquest material “que facilitarà la protecció de les persones amb majors dificultats socials”.

Concretament, el repartiment d’aquestes mascaretes es du a terme aquesta setmana, en els 14 Centres de l’Ajuntament de València, 12 centres de Servicis Socials, el CAST (Centre d’Atenció a Persones sense Sostre) i el CAI (Centre d’Atenció a Persones Immigrants).

Es tracta, tal com ha explicat la regidora, “d’una mostra més de com la bona col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats socials redunda en benefici de la societat”. Pel que respecta a la coordinació amb Creu Roja, Isabel Lozano, ha recordat que aquesta ha permés contribuir al desenvolupament de moltes iniciatives municipals per a pal·liar l’impacte social de la pandèmia sanitària.

Finalment, la regidora ha explicat que “l’objectiu de l’Ajuntament és que les persones destinatàries de les mascaretes siguen aquelles que pertanyen a col·lectius que més el necessiten des del punt de vista social, econòmic i sanitari perquè puguen protegir-se contra el virus, i que l’assistència arribe al major nombre possible de persones”.

Aquest repartiment s’emmarca en el Pla Creu Roja Respon per a facilitar la protecció enfront de la Covid19 de les persones més vulnerables que, des de la seua posada en marxa en 2020, ja ha distribuït prop de 400.000 màscares a persones en dificultat social a la província de València. Es tracta d’una acció coordinada amb el Ministeri de Sanitat i Delegació del Govern fonamentalment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =