25n
Orgull
Orgull

Els centres escolars de Quart de Poblet inicien el curs 'modernitzats'

Els centres escolars de Quart de Poblet inicien el curs 'modernitzats'
09/09/2019 -

L’alumnat de Quart de Poblet ha iniciat aquest nou curs escolar estrenant unes instal·lacions que han sigut modernitzades i renovades en la quasi totalitat dels centres públics. Unes obres que el Consistori ha realitzat a través del Programa Edificant de la Generalitat Valenciana, que comptaven amb un pressupost de quasi un milió d’euros.

La regidora d’Educació, Consue Campos, i la regidora encarregada de l’Edificant, Cristina Mora, al costat de la tècnica de l’àrea i la tècnica d’Urbanisme encarregada del projecte, s’han acostat en el primer dia lectiu per a comprovar com aquest discorria amb normalitat i veure les millores ja finalitzades.

En concret, en el CEIP Sant Onofre s’ha dut a terme la reforma integral de la cuina, els dos banys exteriors, s’ha condicionat una aula d’usos múltiples i s’està canviant la instal·lació elèctrica per a adaptar-la a la normativa actual.

Al Villar Palasí s’ha substituït la caldera i s’han pavimentat els accessos. Mentre que en el CEIP Ramón Laporta, també s’ha substituït la caldera, s’ha renovat la lampisteria, s’han reformat els banys de la primera planta de l’edifici d’infantil i s’han cobert les reixes del perímetre de clos del centre.

En el CEIP La Constitució s’ha reformat la sala de professors, així com els banys de l’edifici d’infantil. L’IES La Senda ha vist renovada la seua caldera i l’escomesa de gas, així com la col·locació de SUDS per a evitar l’acumulació d’aigües després de les pluges, i la instal·lació de tanques anticaigudes.

Finalment, també s’ha reformat la porta principal i s’ha instal·lat una escala exterior d’evacuació a l’Escola Oficial d’Idiomes.

Actualment, s’està treballant en la renovació de les pistes esportives de Sant Onofre, La Constitució, El Villar Palasí, Ramón Laporta i el de l’IES la Senda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =