25n
25N
25N

Els centres escolars de Mislata celebren el Dia de la Pau

Els centres escolars de Mislata celebren el Dia de la Pau
30/01/2020 -

Com cada 30 gener els alumnes i alumnes dels diferents centres d’ensenyament de primària de Mislata, celebren el Dia Escolar de la Pau i la No Violència, un dia especial en la qual totes les activitats de la jornada van encaminades a fomentar valors de pau i fraternitat. En concret el Col·legi Públic Almassil, ha volgut acolorir les seues parets de rajola de vius colors, simbolitzant la necessitat de derrocar murs i així fomentar l’entesa entre persones de diferent procedència i maneres de pensar.

Els qui s’han unit a aquesta divertida activitat han sigut la vicealcaldessa de Mislata, María Luisa Martínez Mora, i les regidores d’Educació i Infància, Ana María Julián i Lola Hortelano, els qui, pinzell en mà han volgut aportar el seu granet d’arena a visibilitzar la cultura de no violència i pau. La mateixa Martínez Mora destacava la importància d’aquesta mena d’activitats que promouen l’educació en valors. “Una educació inspirada en una cultura de no violència i pau, permet als més xicotets adquirir coneixements i actituds que els ajudaran a desenvolupar-se com a homes i dones crítics i compromesos amb els drets, que preferisquen parlar en comptes de colpejar i unir-se en lloc de barallar”, afirmava la vicealcaldessa.

A més, a la visita s’ha unit Elena Filella, Responsable d’Educació en Drets d’UNICEF Comunitat Valenciana, qui ha aprofitat la visita a l’Almassil per a recollir els diners recaptats pels xiquets i xiquetes del col·legi i que anirà destinat al programa GOTES, un projecte que té com a objectiu d’afavorir l’accés a l’aigua, sanejament i higiene als països més vulnerables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna