25n
25N
25N

Els centres educatius de Foios es reforcen de cara a l’inici del nou curs escolar

Els centres rebran una partida econòmica i una dotació extra de docents

Els centres educatius de Foios es reforcen de cara a l’inici del nou curs escolar
01/09/2020 -

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, ha implementat amb professorat i una partida extraordinària econòmica els diferents centres educatius de Foios de cara a l’inici del nou curs escolar, marcat ja d’inici per la Covid-19.

En total, a Foios arribaran 32.451 euros, dels quals 18.681 € aniran destinats a fer front a les despeses que cada centre té per a adaptar-se a les noves mesures de seguretat. Mentre que els 13.770 restants es dedicaran a la realització d’activitats extraescolars. A més, aquest reforç contempla també una dotació extraordinària de 10 mestres i professors.

Juan José Civera, regidor d’educació, ha assenyalat que “és un motiu d’alegria que la Conselleria i el Consell implementen mesures econòmiques i de personal per a aquest nou curs escolar. Gràcies a aquest suport, es consoliden i asseguren les mesures de seguretat, ja que aquests són els fons que utilitzaran els centres per a comprar el material contra la Covid o adaptar les aules”. A més, ha afegit Civera, “l’augment del personal docent és també una garantia de seguretat i qualitat educativa, ja que l’alumnat podrà passar a estar atés amb millors condicions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 13 =