caixa popular

La majoria dels Centres Esportius Municipals estaran oberts durant l'estiu

La majoria dels Centres Esportius Municipals estaran oberts durant l'estiu
23/05/2017 -

Un total de 24 instal·lacions esportives de la ciutat romandran obertes i donaran servici a la ciutadania durant l’estiu. A més, la Fundació Esportiva Municipal “ha organitzat una àmplia oferta d’activitats per a fomentar la pràctica de l’esport entre tots els públics”, tal com ha informat hui la regidora d’Esports, Maite Girau, en presentar la campanya “Tot un estiu d’Esport”, que inclou 5.600 places per a les Escoles d’Estiu, 560 de les quals seran becades; 2.000 per a cursets de natació; i activitats gratuïtes a la platja per a totes les edats.

La regidora Maite Girau ha destacat que aquesta oferta esportiva es pot dividir en grups, amb els seus programes diferenciats. Per una banda, estan les Escoles d’Estiu, que organitzades amb la col·laboració de federacions i entitats esportives, combinen l’esport i la diversió amb caràcter educatiu. Per altra banda, els cursets, el bany llibre i les activitats aquàtiques organitzades a les 7 piscines municipals que mantindran obertes les seues portes a l’estiu, i fins que comence el nou curs escolar. En un tercer grup es troben les iniciatives gratuïtes i populars que se celebraran a les platges urbanes. A les quals, cal afegir els 22 esdeveniments esportius de l’estiu.

Maite Girau ha recordat que aquest tipus d’oferta esportiva va rebre el suport de la ciutadania durant l’estiu passat. De fet, ha concretat 172.000 veïns i veïnes van fer ús de les piscines, i més de 2.200 persones van participar en les activitats que es realitzaren a la platja, un 40% de les quals eren dones. Així mateix, 72.000 ciutadans i ciutadanes van donar-se cita, com a espectadors, en els esdeveniments esportius, en què participaren 6.000 esportistes “que, a més, en apropar-se a la ciutat amb familiars i personal de suport, generen un impacte econòmic significatiu”.

Pel que respecta a les novetats del programa d’enguany, la regidora ha destacat la reobertura de la piscina del Poliesportiu Municipal de Natzaret, “que dóna resposta a una reivindicació veïnal històrica”, i la celebració, per primera vegada, d’una escola d’estiu al Poliesportiu Municipal del Cabanyal. Concretament, per a organitzar aquest campus esportiu hui han signat, davant la regidora, un conveni les Federacions de Balonmano i Esgrima de la Comunitat Valenciana.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris