caixa popular

Centres esportius municipals oberts en agost

Centres esportius municipals oberts en agost
14/08/2017 -

La Piscina Font de Sant Lluís i el Poliesportiu Malilla tornen a obrir a partir del 16 d’agost per a oferir els seus servicis el que reste d’estiu als veïns i les veïnes de València. Per la seua banda, el Poliesportiu de Marxalenes reprén el seu funcionament a partir del 22 d’agost.

Aquests centres s’uneixen així a la iniciativa que ha fomentat l’Ajuntament de València des de la Fundació Esportiva Municipal per a combatre enguany el sedentarisme a la ciutat. Una nova proposta que busca fomentar l’activitat física també durant l’estiu i permet als valencians i les valencianes mantenir les seues rutines esportives.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha recordat que “més de vint-i-tres instal·lacions obriran durant aquest estiu. Hem incorporat a eixa obertura més instal·lacions públiques que tancaven durant l’època estival amb l’objectiu de donar el millor servici públic i que els veïns i les veïnes que es queden a la ciutat puguen gaudir d’activitat esportiva”.

Al mateix temps, els centres esportius de la Fundació Esportiva Municipal tancats durant l’estiu i que reprenen la seua activitat a partir del 28 d’agost són Pavelló Benicalap, Velòdrom Lluís Puig, Pavelló Cabanyal-Canyamelar, Pavelló de Fontsanta i Poliesportiu Benimàmet. Per contra, la piscina coberta del Poliesportiu Natzaret tancarà des del 15 d’agost.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats