25n
25N
25N

Al setembre, torna el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana a Burjassot

Al setembre, torna el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana a Burjassot
15/09/2020 -

En aquest mes de setembre, el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana torna a fer una anomenada a la solidaritat a les veïnes i els veïns de Burjassot. L’entitat es desplaçarà al municipi en dues jornades, el dimarts 15 i el dilluns 21 de setembre perquè els seus ciutadans formen part, una vegada més, de la seua xarxa solidària de donants de sang.

La jornada de donació de sang del dimarts 15 de setembre serà de 17.00 a 20.30 hores en el Centre Social d’Ausiàs March, per la seua entrada del carrer Joaquín Navarro, 21.

En el cas del dia 21 de setembre, dos seran els punts als quals es podran desplaçar les i els burjassoters per a donar sang: al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, en la Plaça 9 d’Octubre, 11 i a l’Ajuntament de la localitat. En tots dos casos, l’horari serà de 17.00 a 20.30 hores.

Des del Centre de Transfusió recorden que les dones poden donar sang tres vegades a l’any mentre que els homes poden fer-ho quatre vegades. Aquelles persones que acudisquen a donar es podran emportar un val descompte dels Cinemes ABC i una bossa de regal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =