25n
25N
25N

El Centre de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'ONU lliura 30 portàtils a Quart de Poblet

Els equips es prestaran a aquelles famílies i col·lectius que no compten amb dispositius tecnològics

El Centre de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'ONU lliura 30 portàtils a Quart de Poblet
09/04/2020 -

La declaració de l’estat d’alarma ha suposat un canvi especialment important en les rutines dels xiquets, xiquetes i adolescents, els quals han hagut de reprendre l’activitat lectiva de manera online. Un nou escenari que ha plantejat a les institucions públiques el repte d’atendre les diferents situacions que es viuen en cada llar, on no sempre es compta amb dispositius tecnològics.

Amb la finalitat d’evitar que hi haja part de l’alumnat que no tinga accés a l’educació online, el Centre de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions de les Nacions Unides a València (UNICTF), ha fet lliurament a l’Ajuntament de Quart de Poblet de 30 portàtils que el Consistori distribuirà entre aquells col·lectius i famílies que no compten amb mitjans i hagen pogut quedar fora del programa de tauletes digitals amb connexió a internet posada en marxa per la Generalitat Valenciana.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, s’ha mostrat enormement agraïda davant aquesta aportació de l’organització supranacional, i ha assenyalat que “és una gran satisfacció per a mi, com a alcaldessa, i tot un orgull per a Quart de Poblet, que l’ONU, a través del Centre de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, conjumine esforços amb les autoritats locals en la lluita contra aquesta pandèmia. Volem assegurar-nos que tot l’alumnat puga continuar amb les seues classes, fent costat a aquelles famílies que no tenen accés a dispositius tecnològics”.

L’Ajuntament està treballant estretament amb els equips directius dels centres escolars municipals, seguint les indicacions d’aquests per a poder establir el repartiment de la manera més adequada possible. A més, UNICTF també s’ha ofert a posar a la disposició de Quart de Poblet i de la Comunitat Valenciana tota la seua capacitat tecnològica.

Aquesta col·laboració és un clar reflex de l’estreta relació que durant anys s’ha mantingut i promogut des de l’Ajuntament de Quart de Poblet i el Centre de Tecnologies de l’ONU. Un compromís que es reforça, encara més, en aquests moments difícils, sempre amb l’objectiu de sumar esforços en pro del bé comú.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − un =