25n
Orgull
Orgull

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent presenta la seua nova oferta formativa

Cursos de valencià, aprenentatge en l’ús de desfibril·ladors externs o Monitors de temps lliure són les propostes per als pròxims mesos

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent presenta la seua nova oferta formativa
26/08/2019 -

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ha presentat la nova oferta formativa per al mes de setembre. La programació inclou dos cursos de preparació per a presentar-se a les proves de valencià convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. D’una banda es presenta el curs de nivell C1 (50 hores), que es realitzaran en dos torns, matí o vesprada, des de novembre a maig.

La segona iniciativa és un curs de C2 de valencià, el contingut se centrarà en el temari de l’examen i, a diferència del C1, es tracta d’un intensiu de 21 hores. L’activitat també té dos torns, matí i vesprada, però només durant els mesos de setembre i octubre.

Una altra proposta del CIJ és l’activitat formativa per a instruir-se en l’ús de desfibril·ladors externs semi automàtics (DESA); una formació per a aprendre el maneig de desfibril·ladors externs que ajuden a prestar una atenció primerenca en cas de parada cardíaca fins a l’arribada d’un equip mèdic especialitzat. El curs tindrà lloc el 19 d’octubre amb una durada de 4 hores.

D’altra banda, els torrentinos i torrentinas poden formar-se per a convertir-se en monitors d’activitats de temps lliure infantil i juvenil, una col·laboració pensada especialment per als i les joves en situació de desocupació que vulguen exercir les funcions de monitor/a en campaments, escoles d’estiu, activitats extra escolars, itineraris en la naturalesa i a la ciutat, tallers en fires i moltes altres activitats de temps lliure i educació no formal. El programa serà impartit per l’Escola d’Animació Juvenil ABAST, homologada per GeneralitatJove. IVAJ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =