25n
25N
25N

Un nou centre d'ocupació ajudarà els veïns aturats de Patraix

Un nou centre d'ocupació ajudarà els veïns aturats de Patraix
14/06/2018 -

El projecte ‘Barris per l’Ocupació’, promogut per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València a través de València Activa, compta des de hui amb un nou centre d’ocupació situat al barri de Patraix, concretament en el carrer de Vicente Rodilla, número 4. La responsable de l’àrea, Sandra Gómez, ha destacat que «el nou local de Patraix que obri hui les portes ajudarà les persones aturades de la zona en la recerca d’ocupació».

Gómez ha estat present en la inauguració del nou local, on ha assenyalat que «l’objectiu és acostar els servicis de València Activa a tots els districtes de la ciutat, oferint accions, plans i recursos que faciliten realment l’accés a l’ocupació».

‘Barris per l’Ocupació’ naix de la necessitat d’aproximar els servicis de València Activa a la ciutadania. «L’objectiu d’aquests centres municipals és ajudar, assessorar i orientar les persones aturades a millorar les seues habilitats i competències per a l’ocupació i desenvolupar el seu potencial professional i personal, a través d’un servici totalment gratuït, de qualitat i proximitat», ha explicat la regidora. Així mateix, ha afegit que «a açò cal sumar la promoció del desenvolupament local, ja que ‘Barris per l’Ocupació’ pretén afermar-se en el teixit productiu i associatiu de cada barri».

Aquest nou centre de Patraix se suma als huit centres existents en la ciutat, més els tres centres itinerants situats en La Torre, Benimàmet i Castellar-l’Oliveral, i la futura obertura d’un nou local en el barri de Malilla. Des de principi d’any, la xarxa de centres d’ocupació locals ha atés i assessorat gratuïtament 2.166 persones aturades i ha aconseguit 416 contractes.

ORIENTACIÓ PERSONALITZADA

El personal de ‘Barris per l’Ocupació’, compost per personal d’orientació més personal administratiu, s’encarrega d’informar les persones aturades o que busquen una millora d’ocupació de tots els servicis que València Activa ofereix a la ciutadania en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació, amb activitats com ara coaching i intermediació. A més, com ha comentat Sandra Gómez, «les persones que així ho desitgen, disposen d’un servici en el mateix centre d’orientació professional, on el personal tècnic dissenya un itinerari a mesura de la persona aturada».

«L’objectiu principal és millorar l’ocupabilitat de les usuàries i els usuaris, promoure la seua carrera professional i facilitar la seua contractació», ha destacat la regidora, que ha insistit en el «compromís de treballar per millorar la situació laboral de les persones aturades de la ciutat, oferint-los un servici proper i totalment personalitzat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

bombers
CCCC
Valencia activa