25n
25N
25N

El Centre de Dia Vil·la Amparo de Paiporta, més prop de convertir-se en una realitat gràcies al Pla Convivint

Aquest espai, dividit en dues plantes, tindrà una capacitat de 60 places, oferint un servei de proximitat

El Centre de Dia Vil·la Amparo de Paiporta, més prop de convertir-se en una realitat gràcies al Pla Convivint
08/06/2021 -

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha presentat el projecte del futur Centre de Dia de Vil·la Amparo, que s’emmarca dins del Pla Convivint de la Generalitat Valenciana. Per això, ha assistit també la vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, i el regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut de l’Ajuntament de Paiporta, Rafa Gadea.

Aquest futur Centre de Dia, amb capacitat per a 60 persones, es dividirà en dues plantes en les quals hi haurà espai per a una zona administrativa, una zona de rehabilitació, sales polivalents i entrades diferenciades per al personal i les persones usuàries. Així mateix, a més dels serveis bàsics d’un Centre de Dia, també comptarà amb serveis de perruqueria i podologia.

L’alcaldessa de Paiporta s’ha mostrat molt satisfeta perquè “el Centre de Dia de Vil·la Amparo prompte serà una realitat. En aquests moments, tenim la redacció del projecte i, quan es realitze la delegació de competències, traurem a licitació les obres valorades en 2,1 milions d’euros“. I és que encara que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives serà la que finance el projecte, l’Ajuntament de Paiporta s’encarregarà de la gestió de les obres.

Per part seua, Mónica Oltra ha assenyalat que, aquest nou Centre de Dia, compleix una sèrie d’objectius: “oferir un servei de proximitat, un servei que retarda la dependència i que, a més, fomenta les relacions intergeneracionals, ja que al costat es troba un parc infantil”. Així mateix, Oltra ha ressaltat no només la perfecta ubicació del centre, ja que es troba en ple parc de Vil·la Amparo, sinó que, a més, aquest projecte permetrà “rehabilitar el patrimoni històric de Paiporta”.

Pertanyent a una família apoderada de la localitat, aquest edifici, que data de principis del segle XX, era una casa d’estiueig. Un edifici singular de Paiporta que el consistori ja va invertir prop de 200.000 € en la rehabilitació de la seua estructura. Ara, gràcies al Pla Convivint, aquest espai tornarà a omplir-se de vida acollint el futur Centre de Dia Vil·la Amparo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =