25n
25N
25N

El centre esportiu La Cotxera de Torrent reprén la seua activitat obrint hui al públic

El centre esportiu La Cotxera de Torrent reprén la seua activitat obrint hui al públic
01/09/2020 -

Amb l’inici del mes de setembre, el centre esportiu La Cotxera represa la seua activitat i ha obert hui les portes rebent als torrentins i torrentines. Per a garantir la seguretat de la ciutadania, l’Ajuntament de Torrent ha desenvolupat diferents mesures que garanteixen torns de neteja i desinfecció al llarg del dia, així com en finalitzar cada jornada.

D’altra banda, per a complir amb la normativa de distanciament social, es mantenen els fluxos de senyalització dins de la instal·lació que estan marcats amb cartells i senyalística en el sòl, indicant el sentit de la marxa. Igualment, l’accés a la Cotxera tindrà lloc pel carrer Pla i compta amb marques que mostren una entrada i una altra eixida.

L’horari es manté com el mes de juliol, encara que s’està estudiant una possible modificació. De moment, els usuaris i usuàries podran utilitzar les instal·lacions de 7,30 a 14 h i de 15 a 22 h; els dissabtes de 8 a 22 h, i els diumenges de 8 a 15 h.

A més, s’haurà de fer la reserva prèvia de manera en línia, tant per a abonats com usuaris. I les entitats esportives locals també ho hauran de tramitar a través de la FDM (Fundació Esportiva Municipal).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 4 =