caixa popular

El Centre Cultural de Mislata exposa 'Patrones de vida' de Verónica Deltoro

El Centre Cultural de Mislata exposa 'Patrones de vida' de Verónica Deltoro
07/07/2017 -

La venjança, la teràpia davant la mort, la pèrdua, l’amor i l’esperança són alguns dels temes recurrents de Verónica Deltoro en “Patrones de vida”, una col·lecció d’obres, amb predomini del retrat, que s’exposen des d’ahir a la vesprada en el Centre Cultural de Mislata. Els protagonistes dels retrats són gent del seu entorn que, segons va declarar l’autora en la inauguració, “són ells la inspiració, els que mostren els patrons de la vida mateixa i els sargits que tots ens fem”.

L’acte d’inauguració es va celebrar a les 20 hores en la sala municipal d’exposicions i va estar presidida per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Cultura, Pepi Luján. A més, molts amics i reunits de Verónica Deltoro van voler acompanyar a l’artista de Mislata en un dia tan important per a ella.

Deltoro va sorprendre a tots els assistents iniciant l’esdeveniment cantant un madrigal, acompanyant la seua veu amb un piano. A continuació, el comissari de l’exposició, Boke Bazán, va llegir un fragment del text de presentació del catàleg, escrit per Virginia Deltoro, arranca amb una cita de Frida Kalho: “Ací els deixe els meus retrats” de Frida Kahlo.

Verónica Deltoro és veïna de Mislata i aquesta no és la primera vegada que exposa en el municipi. Fa dos anys, l’artista va guanyar el concurs de cartells que organitza l’Ajuntament amb motiu de les Jornades contra la violència de gènere i en aquella ocasió ja va tenir l’oportunitat d’exposar en la Casa de la Dóna.

“Patrons de vida” romandrà exposada en el Centre Cultural de Mislata fins al pròxim dia 26 de juliol i pot visitar-se en horari de vesprades, de 16 a 21.30 hores.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris