25n
Orgull
Orgull

El Centre Cultural Mario Monreal presenta 'Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora'

La obra fue finalista de los Premios Max 2019 en las categorías de mejor espectáculo revelación y mejor autoría revelación

El Centre Cultural Mario Monreal presenta 'Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora'
27/08/2019 -

El festival Sagunt a Escena, dins la programació de l’Off Romà, presenta el dimecres 28 d’agost, a les 20.00 hores, al Centre Cultural Mario Monreal l’espectacle de la companyia La Ravalera ‘Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora‘.

Aquest espectacle va ser finalista en els Premis Max 2019 en les categories de millor espectacle revelació i millor autoria revelació per a la seua autora, Núria Vizcarro.

La Ravalera és una companyia de teatre de Castelló que ofereix espectacles en espais no convencionals, amb un tractament de l’espectador i de l’espectacle molt especial. La seua investigació es basa en un tipus de dramatúrgia i posada en escena en què l’espai i l’atzar tenen un paper molt important i en què es combinen les històries més locals amb la dramatúrgia més contemporània per a poder arribar a tot tipus de públic.

‘Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora’ és el seu últim espectacle i es va estrenar en el festival Cabanyal Íntim de València el maig de 2018.

Es tracta d’un espectacle que busca recuperar la memòria d’un personatge mític de la província de Castelló, la Pastora, que fou un maqui que va despertar molta curiositat a causa de la seua sexualitat no definida, conegut també com el maqui hermafrodita.

L’espectacle està creat i interpretat per Núria Vizcarro i Laia Porcar, el text és de Núria Vizcarro i la direcció, de Joan M. Albinyana, i per a la seua creació s’han recollit els testimonis de Josefa Gisbert, Josefina Prades, Alejandro Seguras, Manolo Serret i Elena Solanas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − tres =