25n
25N
25N

El Centre Comercial Saler es modernitza amb espais més amplis, grans terrasses i un tobogan gegant

Merlin Properties ha invertit més de 25 milions d’euros per a la reforma integral del Centre Comercial Saler

El Centre Comercial Saler es modernitza amb espais més amplis, grans terrasses i un tobogan gegant
26/09/2019 -

El Centre Comercial Saler renova la seua imatge i s’adapta als nous temps amb la posada en marxa d’un ambiciós projecte de reforma, modernització i ampliació del centre comercial, que el situarà, sens dubte, com un dels espais comercials de referència. Aquest matí, ha tingut lloc la presentació de ‘l’increïble nou Saler’, de la mà de la gerent, Isabel Picazo, que s’ha mostrat il·lusionada davant aquesta nova etapa.

La rehabilitació integral del Centre Comercial Saler consistirà en la modernització dels espais interiors, apostant per una decoració més minimalista, en tons neutres, més vegetació, més zones de descans i una il·luminació led per a ser més eficients energèticament; una renovació integral de la façana, que s’obrirà a la ciutat traient els aparadors al carrer; la creació d’una nova entrada per als vianants cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències; així com la creació de noves terrasses, que també augmentaran en amplitud.

centro-comercial-saler-terrazas

En aquest sentit, Isabel Picazo ha volgut recordar que “el Centre Comercial Saler va obrir les seues portes en 1995 i, des de llavors, ens hem adaptat a les necessitats dels consumidors. Ja en 2001, es va dur a terme una reforma integral de l’edifici, donant-li el toc mediterrani que té actualment. No obstant això, és moment de fer un altre gir, i això és el que es pretén amb aquesta reforma. Així, desapareixerà el trencadís i apostarem per un disseny més avantguardista”.

Així mateix, la reforma permetrà ampliar en més de 2.000 metres quadrats l’oferta comercial actual, incorporant noves marques. Gràcies a aquest projecte s’espera passar dels 8,5 milions de visites anuals que tenen actualment a més de 10 milions. I és que, a part del nou disseny, el Centre Comercial Saler oferirà una experiència de compra única, “molt més experiencial”.

En aquest sentit, encara que la plaça central continuarà sent el centre neuràlgic, el nou centre comercial comptarà amb un tobogan, que connectarà les tres plantes, per a continuar mantenint el públic familiar que tant caracteritza a aquest espai comercial.

centro-comercial-saler

Es preveu que per a Nadal de l’any que ve, els consumidors ja puguen gaudir d’aquestes instal·lacions. No obstant això, durant les obres, l’activitat comercial del centre no es detindrà, ja que les obres s’abordaran per fases. L’empresa Merlin Properties ha invertit més de 25 milions d’euros per a la reforma integral del centre comercial, i s’espera que es generen al voltant de 200 llocs de treball directes i 300 indirectes.

Finalment, per a presentar aquest nou projecte, s’ha organitzat un important esdeveniment – del 26 al 29 de setembre i del 3 al 6 d’octubre – en la plaça central del Centre Comercial Saler, gràcies al qual els clients podran ajudar a demolir l’antic centre, a través d’un joc interactiu, i, de pas, emportar-se molts premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =