25n
25N
25N

El Centre Comercial Factory Bonaire dona 8 tones d'aliments a Càritas Aldaia

Aquesta acció s’emmarca en el Pla de Responsabilitat Social Corporativa que el centre comercial durà a terme durant els pròxims mesos

El Centre Comercial Factory Bonaire dona 8 tones d'aliments a Càritas Aldaia
18/05/2020 -

L’efecte de la COVID-19 ha calat en l’escenari social, en les persones amb el risc de pobresa i exclusió social, i amb dificultats per a poder comprar aliments i productes de primera necessitat.

És per això, que el centre comercial Factory Bonaire ha decidit mostrar tot el seu suport i solidaritat, i estar a prop en aquests moments dels quals més el necessiten. Entre totes les iniciatives solidàries que durà a terme en les pròximes setmanes, la donació d’aliments es converteix en un punt essencial.

Així, Factory Bonaire, centre comercial propietat de Merlin Properties, ha realitzat una donació a Càritas Aldaia de 8 tones de productes de primera necessitat i aliments no peribles, com són lats llegums secs, tonyina i paté, detergent, gel de cos i bolquers.

Gràcies a aquesta donació, Càritas Aldaia podrà proveir a més de 70 famílies d’Aldaia, cada setmana i en el període d’un mes, que necessiten ajuda, no sols d’aliments bàsics, sinó d’aliments enlaire contingut proteic i uns altres essencials, que en tenir un cost més elevat sol dificultar la seua compra.

Aquesta donació és la primera d’un conjunt d’accions que es van dur a terme des de Factory Bonaire, igual que estan fent la resta de centres comercials de Merlin Properties, que es troben repartits al llarg de tota la geografia espanyola. Per a aquesta acció, els seus centres de València, Factory Bonaire i Saler, aporten un total de 18 tones d’aliments als més necessitats a la nostra província.

Sobre Factory Bonaire

Es tracta del primer i únic centre outlet de la ciutat de València. El seu mix comercial està compost per marques líders en l’àmbit internacional, com són les marques esportives Nike, Dècimes, Puma i Adidas, i altres marques de moda líders en el sector com Adolfo Dominguez, Desigual, Guess, Cortefiel o Mango. La seva arquitectura marcada ambientada en un poble mediterrani dota al centre d’una experiència de compra única a l’aire lliure, i als millors preus del mercat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + deu =

Informacion coronavirus