25n
25N
25N

L'Ajuntament habilita un centre de baixa exigència per a complementar l'operació fred

L'Ajuntament habilita un centre de baixa exigència per a complementar l'operació fred
28/12/2017 -

L’Ajuntament ha habilitat unes dependències municipals situades al carrer Maria Llàcer, número 20, com un centre de baixa exigència que funcionarà com a reforç extra per a la temporada coneguda com a l’operació fred i que disposa d’habitacions, banys i un espai per poder allotjar els animals de companyia.

La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, ha explicat que l’Ajuntament ha decidit habilitar aquest cèntric espai -que en altre temps va ser el local de les brigades del cicle integral de l’aigua i que actualment es trobava sense utilitzar- per a aquest ús social. Els treballs de condicionament han consistit en la neteja, pintura i la instal·lació de nous mobles.

La regidora ha volgut valorar aquesta acció “que no haguera sigut possible sense l’eficient col·laboració prestada de les regidories de Servicis Centrals Tècnics i del Cicle Integral de l’Aigua”.

Si bé és cert que les places existents actualment no s’han arribat a cobrir cap dia, l’Ajuntament redobla els recursos existents amb l’obertura d’aquest centre per poder atendre possibles augments de la demanada de cara a l’entrada de l’hivern i dels temporals anunciats.

Així, aquest recurs –que comptarà amb 10 places- se suma a les places que s’ofereixen des del Centre d’Atenció a Persones sense Sostre (CAST), situat en el carrer Jardins, que constitueix l’entitat fonamental al voltant de la qual gira el dispositiu especial “Operació fred 2017-2018”, com a recurs públic d’atenció i valoració de demandes d’allotjament de la ciutat per a persones sense llar.

També està a disposició el centre nocturn municipal de baixa exigència, ubicat al carrer de d’Alt, vivendes d’habitatge tutelat, al Carrer Quart, l’Alberg de l’Associació Valenciana de la Caritat, en el Passeig de la Petxina -on l’Ajuntament té conveniades una oferta de places d’allotjament nocturn i de roba d’abrigar-, l’alberg de Sant Joan de Déu al carrer Luz Casanova –amb un conveni semblant a l’anterior- i, finalment, l’alberg de Càritas Diocesana de la plaça Cisneros, que ofereix places d’allotjament nocturn d’emergència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =