25n
25N
25N

El Centre Jove de Paiporta ensenya a utilitzar les noves tecnologies per a buscar treball

El Centre Jove de Paiporta ensenya a utilitzar les noves tecnologies per a buscar treball
05/11/2020 -

Ja ha començat la preinscripció per a les activitats de l’Agenda Jove de Tardor, la proposta juvenil de la Regidoria de Joventut i Esports de Paiporta. A causa del context de la situació sanitària actual, el Centre Jove ha apostat per la combinació entre activitats en línia i presencials. La proposta, a més, té un accent marcat de capacitació de la gent jove per a millorar la formació de cara a la cerca de treball.
L

a preinscripció es pot formalitzar en línia a través del web municipal, en l’enllaç paiporta.es/agendajove, i totes les activitats de la programació són gratuïtes i van dirigides a persones entre 16 i 30 anys.

L’Agenda Jove de Tardor ofereix un curs en línia que aborda les enormes possibilitats que ofereixen les noves tecnologies a l’hora de trobar treball, amb un repàs exhaustiu per totes les ferramentes tecnològiques que milloren l’ocupabilitat. També mostrarà tècniques per a crear currículums i cartes de presentació, i diferents estratègies que es poden posar en pràctica.

A més, hi ha també el curs per a obtenir el certificat de manipulador o manipuladora d’aliments, requisit indispensable per a accedir a llocs de treball relacionats amb la restauració col·lectiva, com pot ser l’hostaleria o el monitoratge de menjadors. Aquest curs es realitza en línia, com el de tècniques i recursos des de l’animació juvenil per a col·lectius amb necessitats educatives especials, que ensenyarà el disseny d’activitats adaptades a persones amb diversitat funcional des de la perspectiva de l’educació integral.

Entre l’oferta de l’Agenda Jove també hi ha el taller d’educador o educadora ambiental, en modalitat presencial, que permetrà l’adquisició de ferramentes i recursos didàctics per a treballar de forma específica el respecte i la comprensió del medi ambient, i el disseny i avaluació d’activitats mediambientals i la prevenció de riscos en el seu desenvolupament.

Aquest curs es portarà a terme al poliesportiu municipal, respectant totes les mesures sanitàries per a aquest tipus d’activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =