caixa popular

Centre Infiniti València, present en el Circuit Top 10 Summun de Golf

Centre Infiniti València, present en el Circuit Top 10 Summun de Golf
18/07/2017 -

El Centre INFINITI València, concessionari oficial de la marca en la capital del Túria, segueix amb la seua estreta i reeixida vinculació amb el món del golf i bona prova d’açò és la seua vinculació com a patrocinador al reeixit Circuit Top 10 Summum que, celebrat en el camp de golf del Saler, va servir d’excel·lent escenari perquè models de la gamma de la marca japonesa com el Q30 o el Q60 lluïren encara més atractius en un meravellós entorn de naturalesa i esport.

La marca INFINITI és un dels principals patrocinadors del Circuit de Golf Top 10 Summum, un Circuit premium que està compost per 10 Tornejos que se celebren en els millors camps d’Espanya segons el rànquing Golf Digest. Doncs bé, dissabte passat es va disputar la cita del Torneig Top 10 Summum en el Club de Golf Parador del Saler amb la presència de més de 150 jugadors que han pogut gaudir d’un camp en immillorables condicions.

INFINITI, de la mà del Centre INFINITI València, ha estat present amb tota la gamma de vehicles amb una destacada presència de l’INFINITI Q30 que actualment està disponible des de 195 euros al mes i amb el nou INFINITI Q60 el nou cupé de la marca que conjumina un espectacular disseny i altes prestacions.

En definitiva, golf i Centre INFINITI València segueixen conformant un binomi d’èxit i de perfecte escenari on mostrar l’atractiva gamma de la marca japonesa.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris