25n
25N
25N

El Centre del Carme exposa les millors fotos del concurs de fotografia Guille Martí Revillo

El Centre del Carme exposa les millors fotos del concurs de fotografia Guille Martí Revillo
21/01/2020 -

El Centre del Carme exposa des d’aquest dimarts i fins al 26 de gener, a la sala Contrafuerte, “Les millors fotos del Concurs de Fotografia Guille Martí Revillo” que reuneix 22 imatges de les quals van ser seleccionades.

Les obres van ser avaluades pel jurat format pels fotògrafs Bleda i Rosa, Xavier Ribas i Teresa Ortega, els escaladors Heramos Pou i la jugadora de bàsquet Piluca Alonso, del total de 609 imatges presentades.

L’exposició, que compta amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València, s’exposa gràcies a la col·laboració existent entre totes dues institucions.

A les imatges dels guanyadors José Cintas Albiol, Carlos Punyet Iriondo i Iñaki Unamuno, pertanyents a les categories de bàsquet, naturalesa i surf, s’uneixen les fotografies d’Ismael Ibáñez, Gonzalo Bartolomé Tierra, Jorge Feliu Escagüés, Miguel Cavero Carazo, Carlos de Cos, Alejandro Vignoni, Sergio Muñoz Manzano, Antonio Pascual Pedrero, Juan Vicente Muñoz de Morales, Pablo Pérez Herrero, Albano Bilbao López, Urbano Suárez Fernández, José Miguel Romero Barco, Jorge Feliu Escagüés, Nacho Hernández, Raül Valenciano Ferreira, Ricardo Pérez Feito i Rafael Martínez Bas.

Les fotografies seleccionades en la primera edició, gràcies a la generositat dels seus autors, es van subhastar amb finalitats benèfiques en un acte en el qual es va recaptar prop de 2.000 euros que van ser destinades a diferents ONGs.

Les fotografies seleccionades de la primera i segona edició s’han exposat a la Casa de l’Alumne de la UPV i en el Centre Penitenciari “Antoni Asunción Hernández” de Picassent.

El concurs és una iniciativa de la família Martí Revillo per a recordar a Guille, aficionat a la fotografia, que estudiava en la UPV. És dels pocs certàmens que conjumina fotògrafs i esportistes en el jurat i té tantes categories com activitats esportives practicava Guille que va morir, amb 19 anys, mentre realitzava pesca submarina en Cala Ambolo (Xàbia).

El pròxim 25 de gener, a les 12 del migdia, se celebrarà el lliurament de premis de la tercera edició, en la Sala d’actes de Rectorat de la UPV amb la col·laboració de la Federació d’Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, FEDAS, que aporta a cada guanyador un baptisme de busseig.

Aquest certamen és finançat amb la indemnització que la federació va pagar a la família després de la mort de Guille i el seu objectiu és recordar-li a través de la fotografia així com fomentar la formació per a assegurar la pràctica segura de les activitats esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =