25n
25N
25N

Més d'un centenar de persones gaudeixen dels nous paellers de Monte Alto de Benetússer

Més d'un centenar de persones gaudeixen dels nous paellers de Monte Alto de Benetússer
14/08/2020 -

Més d’un centenar de persones han gaudit de les instal·lacions dels nous paellers de Monte Alto de Benetússer, un espai que ha sigut adequat a la nova normalitat pel consistori i que va entrar en funcionament el 31 de juliol perquè els veïns i veïnes de la localitat pogueren gaudir d’aquesta zona d’oci amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per a frenar l’expansió del COVID19.

Així doncs, des de la seua posada en marxa, més de 125 persones han gaudit d’aquest espai d’oci. Els usuaris i usuàries fan ús del recinte en la seua majoria en els torns de matí, de les 10 parcel·les que hi ha prefereixen les que compten amb taula i solen fer ús dels paellers. Convé destacar que des de la seua posada en marxa no s’han registrat incidents.

És necessari recordar que els usuaris i usuàries accedeixen al recinte sota cita prèvia i sota l’acceptació de les indicacions proporcionades per un conserge, que és l’encarregat de realitzar el control d’accessos amb la pertinent presa de dades de contacte per a garantir la traçabilitat davant una possible infecció.

Aquest treballador a més cuida de l’espai durant la jornada, garantint la desinfecció dels espais comuns durant el seu ús i vetlarà també pel compliment de totes les mesures de contenció del COVID19.

Les persones que vulguen accedir a aquest recinte han de demanar cita prèvia telefonant al 697855406 de dimarts a divendres de 17 a 20 hores i dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. En aquesta telefonada hauran d’informar sobre el nombre de persones que faran ús de la parcel·la i sobre si desitgen fer ús dels paellers, amb la finalitat de poder incloure’ls en la llista de torns d’ús. L’horari dels paellers de Monte Alto és de dimarts a divendres de 17.00 a 24:00 hores, els dissabtes de 10.00 a 01.00 hores i els diumenges de 10.00 a 18.00 hores. Els dilluns l’espai roman tancat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dinou =