25n
Orgull
Orgull

El Cementeri Municipal d'Almussafes, preparat per a una festa de Tots Sants extraordinària

La infraestructura pública ha posat en marxa un rigorós protocol per a garantir la seguretat de les persones usuàrieses

El Cementeri Municipal d'Almussafes, preparat per a una festa de Tots Sants extraordinària
16/10/2020 -

L’Ajuntament d’Almussafes ha posat en marxa un protocol especial amb l’objectiu d’assegurar que les visites de la ciutadania al Cementeri Municipal durant la setmana de Tots Sants es desenvolupen amb total seguretat per a la seua salut. El consistori ha reduït l’aforament màxim a les 100 persones, ha establit un punt d’accés diferent del d’eixida, ha ampliat l’horari d’obertura i ha reforçat el nombre d’empleats i empleades, mesura que s’intensificarà, sobretot, els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, jornades en les quals s’espera una major afluència de gent.

Una altra de les novetats és que totes les persones que accedisquen al cementeri hauran de deixar per escrit el seu nom, cognoms i telèfon de contacte, un protocol que també s’està aplicant en la resta de les instal·lacions municipals per a poder realitzar el corresponent rastreig en cas que es produïra un brot. A tot això se li suma que les persones que manipulen el material a la seua disposició en la instal·lació, com a escales, regadores, graneres o recollidors, hauran de portar de casa guants i utilitzar-los. Finalment, com ocorre en la resta dels espais públics, serà obligatori l’ús de mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic a l’entrada de la infraestructura.

L’ampliació d’horaris i de personal, la reducció de l’aforament i les mesures higièniques, entre les novetats d’enguany

“En les circumstàncies actuals no podem deixar res a la improvisació. Es tracta d’un moment de l’any molt especial per a moltes famílies i malgrat que la pandèmia hem d’intentar mantenir tradicions tan arrelades com aquesta, que ha sobreviscut generació rere generació. Però cal fer-ho d’una manera assenyada, per la qual cosa faig una crida per a evitar les aglomeracions. Crec que el conjunt de mesures que hem implementat per a aconseguir-ho garanteixen que tots puguem celebrar la festa de Tots Sants de manera segura i estic convençuda que la població és conscient de la necessitat de ser responsables en un moment tan delicat com aquest”, assenyala la regidora de Cementeri, Paqui Oliver.

L’edil s’ha reunit aquest matí en la mateixa infraestructura amb el personal municipal encarregat de la seua gestió amb l’objectiu de repassar el pla i ultimar els preparatius necessaris per a la seua correcta aplicació. En la trobada s’ha concretat l’horari del cementeri per a la setmana del 26 d’octubre a l’1 de novembre, que serà de 8 a 20 hores, encara que romandrà tancat al públic general durant la celebració d’enterraments. L’eucaristia de campanya de l’1 de novembre es manté, estant prevista per a les 12 hores en aquest mateix espai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =