25n
25N
25N

El cementeri de Paterna rep un 84% menys de visitants que en anys anteriors

El cementeri de Paterna rep un 84% menys de visitants que en anys anteriors
02/11/2020 -

El cementeri municipal de Paterna va rebre en la jornada de Tots Sants d’ahir un total de 1.600 visites, la qual cosa suposa un 84% menys del que és habitual en aquesta festivitat.

I és que enguany, a causa de l’actual situació derivada de la pandèmia de la covid-19, els paterners i paterneres van decidir avançar la seua visita al cementeri, que durant tota la setmana va rebre un total de 10.278 visites, 1.600 d’elles durant la jornada d’ahir, mentre que en anys anteriors la mitjana és de 12.000 persones només l’1 de novembre.

Així ho ha anunciat la regidora de Serveis, Merche Navarro, que ha destacat que “la jornada va transcórrer sense incidents, amb importants mesures de seguretat i amb una gran col·laboració per part de tots els paterners i paterneres que han volgut visitar als seus éssers estimats”.

Amb la finalitat de controlar els accessos i l’aforament, la Policia Local va posar en marxa un operatiu especial amb una dotzena d’agents i un equip operador dels dos drons que van sobrevolar el cementeri durant tota la jornada.

Fonts de la Policia Local de Paterna han informat que únicament va ser necessari intervenir en dues ocasions, per a recordar l’ús obligatori de la màscara i gel hidroalcohòlic. A més, dos agents a peu van recórrer les instal·lacions municipals durant tot el dia, assegurant que es complia la distància de seguretat i que no es formaven grups de més de quatre persones.

Així mateix, tampoc va haver-hi cap incidència respecte al trànsit, que va ser fluid durant tota la jornada, i sense necessitat d’haver de realitzar corts.

A més, durant tota la setmana, el consistori ha posat a la disposició dels visitants un equip de treballadors municipals per a informar els visitants dels accessos, dels circuits d’entrada i eixida, i de les normes sanitàries per a evitar la propagació del coronavirus.

En aquest sentit, la regidora Navarro ha manifestat que “des de l’Ajuntament volem agrair l’esforç dels treballadors, de Policia Local i Protecció Civil, així l’exercici de responsabilitat col·lectiva de tots els visitants, que ha permés una jornada tranquil·la en el nostre cementeri municipal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

CCCC
25n horta sud