caixa popular

Obres per ampliar la capacitat del cementeri del Cabanyal

Obres per ampliar la capacitat del cementeri del Cabanyal
10/04/2017 -

L’Ajuntament de València ha dut a terme les obres necessàries per a ampliar la capacitat del cementeri del Cabanyal, una qüestió d’especial interés pels veïns i veïnes del barri marítim que en múltiples ocasions han advertit de la necessitat de construir nous nínxols perquè les persones que falten puguen ser soterrades a prop dels seus éssers estimats.

La regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, ha explicat que el Govern de la Nau respon a eixa reivindicació veïnal amb la construcció d’un bloc de 40 nínxols senzills, que s’han disposat en quatre columnes de cinc altures per cada cara de l’estructura. “Sabem que l’ampliació de la capacitat d’aquest cementeri de la ciutat és una qüestió que interessa a moltes persones del Marítim i per això hem volgut escometre aquesta actuació”, ha explicat.

Les obres han tingut un pressupost total de quasi 60.000 euros i han permés realitzar la pavimentació d’un tram al costat del nou bloc de nínxols. D’aquesta forma es facilita l’accés de familiars i éssers estimats fins a la nova estructura. A més, s’ha condicionat amb una canalització que permetrà l’evacuació de l’aigua de pluja.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris