caixa popular

Célia Pérez, veïna d'Alfafar, segueix sumant victòries a la seua prometedora carrera

Célia Pérez, veïna d'Alfafar, segueix sumant victòries a la seua prometedora carrera
20/07/2017 -

Des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alfafar es reconeix el mèrit de la jove, que a la seua primerenca edat és un exemple d’esforç i constància en el món esportiu.

La jove alfafarense Célia Pérez va participar el passat mes de juny, juntament amb el seu equip el Club Esportiu Salvament i Natació de Silla (Sirenes) en el XXIX Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Salvament i Socorrisme celebrat entre la piscina de Muntanya Tossal i la platja de Sant Joan d’Alacant. Van aconseguir la medalla de bronze en la prova 4X50 obstacles, medalla de plata en la prova 4X50 relleu combinada, medalla de bronze en la prova 4X25 arrossegue maniquí i el tercer lloc en la categoria infantil d’un total de 25 clubs participants de tota Espanya.

Aquestes victòries se sumen a les aconseguides enguany en el Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme Infantil i Cadet, dut a terme el mes de febrer en Don Benito (Badajoz).

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se segueix apostant pel foment de l’esport infantil i felicita a Célia i el seu equip pel seu gran esforç i les seues nombroses victòries.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios