25n
25N
25N

Celebració de la XVI Olimpíada Matemàtica

Celebració de la XVI Olimpíada Matemàtica
22/05/2018 -

Sedaví va acollir dissabte al matí la XVI Olimpíada Matemàtica, en un esdeveniment organitzat per l’IES Sedaví en col·laboració amb la regidoria d’Educació i Polítiques Lingüístiques de l’Ajuntament de Sedaví, en la que van prendre part els instituts l’Om de Picassent, 25 d’Abril d’Alfafar, María Carbonell de Benetússer , l’IES Albal i l’IES Sedaví.

En categoria individual de primer cicle la vencedora va ser Mireia Gómez de l’IES 25 d’Abril d’Alfafar, mentre que en segon cicle el triomf va ser para Norman Ortells de l’IES María Carbonell de Benetússer. Per grups, en primer cicle es van imposar Cristiàn Pitarch (IES Albal), David Hernández (25 d’Abril d’Alfafar), María Cruz (María Carbonell de Benetússer), Greta i Claudia Silla (L’Om de Picassent) i Helena Martínez (IES Sedaví). Finalment en segon cicle, els vencedors van ser Álex Alarcón (IES Albal), Sara Ruiz (25 d’Abril d’Alfafar), Norman Ortells (María Carbonell de Benetússer), Jana Ballester (L’Om de Picassent) i Miguel Villegas (IES Sedaví).

Al lliurament de premis va assistir l’alcalde Josep Ferran Baixauli, la regidora d’Educació i Polítiques Lingüístiques Filo Baixauli, el Director del Departament de Matemàtiques de l’IES Sedaví Xavier Català i el professorat de la resta de centres participants.

Més informació

1 Comentari

  1. Rafael Pitarch
    Rafael Pitarch juny 09, 19:43

    El nom del meu fill es Cristiàn en accent obert, si ho podeu modificarvos ho agrairia

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

CCCC
torrent