25n
25N
25N

La Xarxa d'Emissores Municipals celebra el Dia de la Ràdio amb un programa en directe des de la Generalitat

La Xarxa d'Emissores Municipals celebra el Dia de la Ràdio amb un programa en directe des de la Generalitat
13/02/2019 -

Més d’una vintena d’emissores municipals de la Comunitat Valenciana s’alien aquest dimecres, 13 de febrer, per a commemorar el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial en directe des del Palau de la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta “festa radiofònica”, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes vol sumar-se a l’efemèride i posar en valor la consolidació d’una xarxa d’emissores municipals que “vertebra el territori a través de continguts de qualitat i proximitat”.

Al llarg del programa de tres hores, les emissores repassaran la formació d’aquesta xarxa amb els seus fundadors i donaran el protagonisme que mereixen als seus voluntaris i col·laboradors. També s’abordarà el paper formador que tenen en els professionals de la comunicació, avança l’organització en un comunicat.

Per a la iniciativa està confirmada la presència del ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig; el director general de l’Administració Pública, Antoni Such, o el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, a més d’alcaldes i regidors dels municipis pertanyents a aquesta xarxa que coordina Pilar Moreno, acompanyats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

En definitiva, “tota una festa on institucions públiques, professionals i emissores municipals es donaran la mà per a commemorar aquesta efemèride”, amb l’objectiu de “dir, alt i clar que les ràdios locals són molt grans”.

La Xarxa d’Emissores pretén unir esforços per a treballar conjuntament per la millora del sector de les ràdios municipals, com un espai des d’on definir metes i traçar estratègies comunes sota el paraigua de la Federació Valenciana de Municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + dos =

CCCC
activem alfafar