25n
25N
25N

Celebra Halloween amb dos Escape Rooms terrorífics

Estaran disponibles durant els caps de setmana del 18 d’octubre al 3 de novembre, amb una sessió especial el 31 d’octubre

arenamultiespacio.com

Celebra Halloween amb dos Escape Rooms terrorífics
25/10/2019 -

El Centre Comercial Arena Multiespacio organitza un esdeveniment per a Halloween on mescla la intriga, el terror i els trencaclosques. Per això, posarà a prova als seus visitants amb dos enigmes que hauran de resoldre en el menor temps possible. És un esdeveniment sens dubte organitzat per als fans del misteri i dels jocs d’escapament.

Situat al carrer de Santa Genoveva Torres, número 21, el centre comercial mantindrà oberts tots dos Escape Rooms durant els caps de setmana del 18 d’octubre al 3 de novembre. El 31 d’octubre hi ha organitzada una sessió especial.

En aquests dos enigmes dedicats a la nit de bruixes, podran participar tant adults com menuts, encara que aquests han de tindre més de 5 anys. Per a poder entrar en els Escape Rooms, tots els participants han de recollir la seua entrada en Punt Info (situat en la primera planta del centre comercial).

L’entrada és gratuïta per a aquelles persones que estiguen registrades en la base de dades del centre comercial. El registre es pot realitzar en Punt Info, una vegada allí, o es pot fer prèviament mitjançant un qüestionari en la seua pàgina web.

TEMÀTICA DELS REPTES:

Tots dos Escape Rooms giren entorn de trames de terror amb motiu de la celebració de Halloween. Els dos estan ambientats en un bosc fosc i ple de misteris, on es troben ocultes els caus d’una bruixa i d’un mag. Els participants hauran de superar els enigmes i erradicar la màgia per a evitar que tot acabe en desastre.

A la casa de la bruixa, la rapidesa és essencial per a escapar sense que et descobrisca. La malvada bruixa està preparant un conjur en el cementeri del bosc per a ressuscitar als morts. Els participants han de tindre molta cura perquè la bruixa és molt astuta i pot usar la seua màgia contra ells.

El mag Eustaquio està preparant un ritual per a la nit de les bruixes, però és molt despistat i se li ha oblidat el seu llibre d’encanteris. Necessita ajuda, així que els participants han de creuar el bosc i endinsar-se en el seu cau. Allí hauran de recollir el llibre, guardat sota codi.

HORARI DELS ESCAPE ROOMS:

  • Divendres de 17.00 a 21.00 hores.
  • Dissabtes i diumenges de 12.00 a 14.00 hores i de 17:00 a 21.00 hores.
  • Lloc: primera planta del centre comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tres =