25n
25N
25N

Alumnat de Primària del CEIP L'Horta exposa les seues pintures al Museu de la Rajoleria de Paiporta

Alumnat de Primària del CEIP L'Horta exposa les seues pintures al Museu de la Rajoleria de Paiporta
03/06/2019 -

Alumnat de cinqué de Primària del CEIP L’Horta de Paiporta ha inaugurat recentment una exposició de pintura al Museu de la Rajoleria. Les obres formen part dels treballs, coordinat per la seua mestra, Maria José Espejo, que ha destinat algunes de les hores de tutoria a treballar amb les xiquetes i xiquets l’expressió plàstica, amb la manipulació d’olis, pintures i llenços.

La inauguració de l’exposició va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta en funcions, Isabel Martín, el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat en funcions, Pep Val, el director del centre, Vicent Giménez, i la mestra que ha impulsat el projecte. A més, varen assistir les xiquetes i xiquets autors de les obres, que estaran a disposició del públic fins al pròxim dia 10 de juny.

L’alumnat es va mostrar satisfet i content per poder exposar les seues creacions al Museu. La iniciativa, de fet, va partir del mateix centre, que va demanar un espai per a poder mostrar a la població les creacions de les xiquetes i xiquets. Cadascun d’ells i elles aporta a l’exposició un parell de llenços. El Museu de la Rajoleria està obert a més col·laboracions amb escoles i instituts del poble, sempre que ho permeta l’agenda de la seua programació anual.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quatre =

museo etnologia
ficcions 2019-2020