25n
25N
25N

Cedeixen a Burjassot una màquina Ecofrog, que genera aigua d'ozó, per a netejar i desinfectar superfícies

Cedeixen a Burjassot una màquina Ecofrog, que genera aigua d'ozó, per a netejar i desinfectar superfícies
05/05/2020 -

En aquest estat de crisi sanitària, són innombrables les veïnes i veïns de Burjassot que s’han brindat a ajudar a l’Ajuntament i, amb això, a tota la ciutadania, per a fer molt més suportable aquesta situació. En aquesta ocasió, una veïna del municipi ha cedit fins al mes d’agost una màquina d’Ecofrog, del Grup Siglhogar, que genera aigua amb ozó per a poder netejar i desinfectar superfícies de manera eficaç i ràpida.

“Estem molt agraïts pel gest que ha tingut Esther no sols amb el nostre Consistori sinó, també, amb les nostres veïnes i veïns, ja que, gràcies a la màquina que ens ha cedit, podrem utilitzar aigua tractada per a netejar totes les superfícies”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

L’ús de la màquina cedida és molt senzill i efectiu, ja que neutralitza la càrrega vírica que puguen tindre les superfícies en les quals s’aplique. Així, es polvoritza i xopa la zona a tractar i es deixa actuar durant cinc minuts per a, posteriorment, assecar. L’aigua ozonitzada pot usar-se en plàstics, superfícies llises i fins i tot en teixits. El producte és totalment innocu per a la persona que l’ha de manipular i no deixa rastre químic o perjudicial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =