caixa popular

Cebrián analitza amb Asirtex la problemàtica de la gestió de residus de roba i calçat

Cebrián analitza amb Asirtex la problemàtica de la gestió de residus de roba i calçat
03/08/2017 -

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha analitzat amb l’Associació Ibèrica de Reciclatge Tèxtil (Asirtex) la problemàtica de la gestió de residus de roba i calçat, una pràctica la millora de la qual està associada a l’economia circular i a un consum responsable.

La consellera ha rebut al president d’Asirtex, Pedro Andrés, junt amb altres representants de l’associació, que li han presentat un estudi ‘La roba usada. Tendències d’un mercat emergent’. Aquest estudi arranca amb una afirmació contundent: “La roba i el calçat usat són els grans oblidats dels residus urbans espanyols”.

Acompanyada per el director general de Qualitat Ambiental, Joan Piquer, Elena Cebrián ha iniciat amb esta reunió un intercanvi d’informació amb Asirtex per a aconseguir una major transparència en este sector de la gestió de residus. La participació en la pròxima edició de l”ecofira’ de l’associació, que va ser constituïda en 2016, ha suscitat la iniciativa d’organitzar una una jornada específica dins de la fira dedicada al reciclatge tèxtil.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − set =

viva gym canovas
exposicion caps tallats