25n
25N
25N

CCAA acosten postures per a aplicar toc de queda i aborden si requereix l'estat d'alarma per a implementar-lo

CCAA acosten postures per a aplicar toc de queda i aborden si requereix l'estat d'alarma per a implementar-lo
22/10/2020 -

El Consell Interterritorial de Salut Pública que està celebrant aquest dijous està servint perquè les comunitats autònomes acosten postures quant a l’aplicació d’un toc de queda a nivell nacional. Segons apunten a Europa Press fonts de la reunió, aquest instrument de toc de queda o reducció de la mobilitat en horari nocturn està molt avançat a l’espera d’estudiar baix quin instrument jurídic es pot aplicar i si és necessària la declaració de l’estat d’alarma per a aprovar-lo.

Aquestes fonts precisen que en tot cas no s’arribarà hui a la decisió final, però indiquen que hi ha moltes possibilitats que hi haja acord referent a aquest toc de queda.

A més, afigen que hi ha una clara majoria de comunitats autònomes a favor que aquest toc de queda s’implemente a nivell nacional mancant dirimir baix quina empara jurídica pot escometre’s.

D’un altre costat, expliquen aquestes fonts que totes les comunitats autònomes han votat a favor d’una nova guia de mesures a aplicar a nivell nacional per a frenar l’avanç del coronavirus a excepció de País Basc i Madrid, que s’han abstingut a l’espera d’analitzar el document definitiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =