25n
25N
25N

La lliçó magistral del Dr. Cavadas a Ontinyent serà sobre "Ètica i Educació a la Sanitat"

La lliçó magistral del Dr. Cavadas a Ontinyent serà sobre "Ètica i Educació a la Sanitat"
28/10/2019 -

La lliçó magistral del Dr. Pedro Cavadas a Ontinyent versarà sobre “Ètica i Educació a la Sanitat”. L’expectació creada per la intervenció de Cavadas ha motivat que l’acte del curs acadèmic 2019/2020 del Campus d’Ontinyent es faça finalment al Teatre Echegaray, la instal·lació cultural municipal amb més capacitat.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha destacat que “serà una oportunitat única de conéixer de primera mà l’experiència d’una personalitat de referència mundial al món de la sanitat com Pedro Cavadas. De segur ens va aportar molt tant pel que fa al vessant formatiu i educatiu, imperdible per a l’alumnat del nostre Campus i especialment al d’infermeria; com des del vessant humà, on la seua tasca filantròpica amb la Fundació que porta el seu nom es digna de ser coneguda i reconeguda”, destacava.

Borrell recordava que “és un acte que forma part de les activitats del Campus d’Ontinyent, però està totalment obert a la ciutadania, que ens està mostrant aquests dies un gran interés tant per particulars com associacions i també a través de les xarxes socials. En resposta a aquesta demanda hem traslladat l’acte a un espai amb més capacitat, on animem a acudir a la ciutadania perquè serà d’allò més interessant”, assenyalava.

La lliçó magistral de Cavadas tindrà lloc al Teatre Echegaray a partir de les 19.30 hores d’aquest dimarts 29 d’octubre, en un acte presidit per la rectora de la UV, Mavi Mestre, i en el qual també intervindran l’Alcalde i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. Prèviament tindrà lloc a les 19.00 hores un acte commemoratiu del 30 aniversari d’un Màster en Direcció d’Empreses que es va realitzar en 1989.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 7 =

escalante
escalante
el puig