caixa popular

La Categoria B de l'encés de llums també mostrarà els seus espectacles aquesta vesprada

L’encés de llums de la categoria B començarà, hui, a partir de les 20.45 hores

La Categoria B de l'encés de llums també mostrarà els seus espectacles aquesta vesprada
09/03/2017 -

Com cada any, un dels actes fallers més esperats pels valencians, i que més afluència de gent reuneix, és, sens dubte, el tradicional encés de llums. Extraordinaris espectacles de llum i color inunden, especialment, els carrers del barri valencià de Russafa.

Les diferents comissions falleres treballen per a poder crear impactants il·luminacions artístiques, que aconsegueixen sorprendre a valencians i visitants. No obstant això, l’encés de llums es divideix en dues categories: La categoria A, en la qual participen les falles més reconegudes, i que encendran les seues llums el pròxim 10 de març. I la categoria B, que compta amb un pressupost inferior de fins a 11.000 euros, i que avança un dia el seu encés de llums.

D’aquesta manera, les comissions falleres del barri de Russafa es preparen per a sorprendre, aquesta vesprada, als espectadors amb la seua il·luminació. Hui, 9 de març, a les 20.45 hores, començarà l’encés de llums de la Categoria B en el següent ordre: Falla Peris y Valero-Cuba, Falla Cádiz-Los Centelles, Falla Cádiz-Literato Azorín i, finalment, Falla Tomasos-Carlos Cervera.

Per descomptat, no són les úniques comissions falleres de la categoria B que duran a terme el seu particular encés de llums, ja que l’any passat, va ser la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals qui es va alçar amb el primer premi de l’encés de llums de la categoria B, seguida de la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera.

En què consisteix el concurs de carrers il·luminats?

Totes les comissions falleres, que instal·len en dos carrers de la seua demarcació elements d’il·luminació decorativa, com a arcs, garlandes o rètols, poden participar en el concurs de l’encés de llums.

Aquest concurs es divideix en la categoria A i la categoria B, depenent del pressupost utilitzat. A partir d’aquest moment, el jurat, nomenat per la Junta Central Fallera, realitza les visites a les comissions falleres participants, durant els dies 9 i 10 de març, per a decidir quin serà la falla guanyadora.

Els recorreguts que realitza el jurat es publiquen en la pàgina web de la Junta Central Fallera amb 48 hores d’antelació.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris