25n
25N
25N

Càtedra Ciutat de València UPV organitza la III Edició del Team UP VLC per aprendre a formar una startup

Càtedra Ciutat de València UPV organitza la III Edició del Team UP VLC per aprendre a formar una startup
04/10/2016 -

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions (ETSIT) acull hui a partir de les 16h esta competició oberta. La trobada, organitzada per la Càtedra Ciutat de València UPV -promoguda per InnDEA València- i la Universitat Politècnica de València, té com a objectiu que els i les participants resolguen un repte en equip destinat a millorar la ciutat de València.

La trobada, en la qual es formaran 40 equips, estarà recolzada per mentors i mentores del món de l’emprenedoria i diverses comunitats de l’ecosistema emprenedor valencià que ajudaran a plasmar la idea. Els i les participants podran viure l’experiència de crear una startup, compartint coneixements entre diferents perfils professionals.

Es podran inscriure a l’esdeveniment els perfils professionals de disseny-creativitat, programació o empresa. Es llançaran 3 reptes i es formaran equips de 3 persones que han de portar endavant una idea de negoci que un jurat valorarà posteriorment, la qual a més, ha de millorar la qualitat de vida de València i els seus habitants.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 18 =

museo prehistoria