25n
25N
25N

Beatriz Sierra: “Amb l’arribada de Modepran s’elimina el sacrifici i es promou l’adopció d’animals abandonats al nostre terme”

La vicelacaldessa, Lorena Silvent i la regidora de Benestar Animal, Beatriz Sierra, visitaren les instal·lacions de Modepran, la protectora que s’encarrega amb el nou contracte de la recollida d’animals abandonats a Catarroja

Beatriz Sierra: “Amb l’arribada de Modepran s’elimina el sacrifici i es promou l’adopció d’animals abandonats al nostre terme”
17/02/2021 -

La vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent i la regidora de Benestar Animal, Beatriz Sierra, han visitat les instal·lacions de la protectora Modepran que és l’encarregada de la recollida d’animals abandonats a la comarca. Totes dues han conegut de primera mà els protocols de recollida i custòdia dels animals, així com l’estat de les noves instal·lacions amb les quals compta la protectora en la localitat de Carlet i que és l’encarregada de recepcionar els avisos que provinguen dels municipis de l’Horta Sud.

L’empresa Modepran va començar el 15 de febrer la gestió de la recollida d’animals abandonats a la Mancomunitat; aquesta conació elimina el sacrifici d’animals i promou l’adopció. D’aquesta manera la protectora es compromet a promoure accions de comunicació i esdeveniments per a fomentar l’adopció dels animals. A més a més promocionarà, conjuntament amb l’Ajuntament i amb la Mancomunitat, el voluntariat en les seues instal·lacions per a fomentar la creació d’un espai col·laboratiu que promoga el respecte als animals.

Una altra de les propostes de la protectora que l’Ajuntament ha valorat positivament és l’eliminació de burocràcia a l’hora de la recollida d’animals i una traçabilitat més transparent de l’estat de cada animal rescatat. D’aquesta manera es podrà consultar en temps real l’estat de cada mascota per a comprovar en quin moment del procés es troba.

“L’objectiu de l’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Benestar Animal, és millorar el servei per garantir la protecció i el benestar mental i físic de tots els animals de Catarroja. Ara, amb l’arribada de Modepran s’elimina el sacrifici i es promou l’adopció d’animals abandonats al terme, una reivindicació cabdal del nostre projecte”, ha manifestat Beatriz Sierra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 7 =