25n
25N
25N

Catarroja treballa per a ajudar a pimes, micropimes i autònoms

Catarroja treballa per a ajudar a pimes, micropimes i autònoms
30/04/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha fet un pas més per a recopilar la informació necessària amb la qual poder dissenyar un pla de reactivació econòmica amb la finalitat d’oferir garanties de recuperació i ajuda al teixit comercial del municipi. D’aquesta manera, des de l’ADL i en col·laboració amb el Consell Econòmic i social, format pels agents socials econòmics (Associacions municipals de comerciants i empresaris) així com els diferents grups amb representació a l’ajuntament han recollit propostes que estan sent analitzades pels departaments tècnics municipals.

“Ens trobem en la primera fase del nostre Pla de reactivació econòmica, amb la recollida de dades i impressions per a poder reunir tota la informació necessària de cadascun dels casos en un sector tan heterodoxe com és el de les pimes, micropimes i persones autònomes”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja. “Amb aquesta informació tenim un mapa més real de la situació local i podem administrar els recursos econòmics amb els quals comptem per a pal·liar el major nombre de situacions possibles”, explica Silvent.

El disseny d’aquest Pla de reactivació econòmica comptarà amb 5 eixos principals: la protecció social, l’impuls econòmic, nou pla tributari, pla d’inversions i un fons de contingència.

Així doncs, els treballadors municipals es troben en un intens treball de recollida d’informació que es complementa amb l’enquesta que hi ha penjada en la pàgina web municipal, en la qual es convida a pimes, micropimes i persones autònomes a respondre per a completar eixe mapa de la situació del sector a Catarroja.

Una vegada amb les dades analitzades es passarà a la següent fase en la qual es comptarà amb una quantitat de recursos econòmics importants a més de la col·laboració de totes les regidories que destinaran partides per a compensar la que serà una injecció econòmica important per part de l’administració local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 12 =