25n
25N
25N

‘Catarroja suma amb tu’, la proposta de Ciutat Educadora per a agrair els missatges d’ànim de tot el veïnat durant la crisi de la COVID19

‘Catarroja suma amb tu’, la proposta de Ciutat Educadora per a agrair els missatges d’ànim de tot el veïnat durant la crisi de la COVID19
11/05/2020 -

Una de les lectures que es poden extraure d’aquesta crisi des del punt de vista de Ciutat Educadora és com ens ha unit. Dia a dia veïnes i veïns de Catarroja, que abans no es coneixien, se saluden a les 20 hores als balcons per a aplaudir. Un sentiment d’unitat que també s’ha vist reflectit en les múltiples pancartes d’ànim i suport a les persones treballadores de serveis essencials que s’han deixat la pell aquestes setmanes perquè poguérem combatre la COVID19. D’ací naix ‘Catarroja suma amb tu’.

“Durant aquestes setmanes els nostres carrers s’han omplit de solidaritat, empatia i unió, tres de les característiques que fomentem des del projecte de Ciutat Educadora. La nostra intenció és que no es quede ací. Amb ‘Catarroja Suma amb tu’ volem recollir totes les pancartes que ha confeccionat el veïnat i convertir-les en una sola. Un gran gest d’unió que pose en valor la fortalesa que hem tingut durant aquests dies”, explica Núria Blanch, regidora de Ciutat Educadora.

Així doncs, l’Ajuntament recollirà les pancartes que la ciutadania haja confeccionat durant aquests dies. Per a això, les persones interessades hauran d’acostar-les al Palau Vivanco dins d’una bossa de plàstic tancada i desinfectada. Amb totes les pancartes, el taller de cort i confecció de la EPA Paluzié elaborarà una gran pancarta amb la suma de totes.

Una vegada realitzada la gran pancarta, s’exposarà per tal que tota la ciutadania de Catarroja tots recorde la unitat i la solidaritat desplegades durant la crisi sanitària amb les consignes que reflectien en cada pancarta i que s’han convertit en una sola, a ‘Catarroja suma amb tu’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

Informacion coronavirus