caixa popular

Catarroja comptarà amb un servei de préstec de llibres a domicili

Catarroja comptarà amb un servei de préstec de llibres a domicili
28/06/2018 -

La Biblioteca Pública Municipal ‘Enric Valor’ de Catarroja posarà en marxa un nou servei de préstec de llibres a domicili amb l’objectiu d’assegurar que tota la ciutadania té accés la informació, la cultura i l’oci de manera igualitària.

El servei estarà disponible per a persones de qualsevol edat que, per malaltia o dificultats de mobilitat, no puguen acudir presencialment a la Biblioteca Municipal a demanar i tornar llibres. A banda d’això, per tal d’accedir al servei de préstec a domicili és imprescindible que les persones sol·licitants es troben en possessió del carnet de la biblioteca.

D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén donar resposta a les necessitats d’un percentatge important de la població que, fins ara, no podia fer ús dels llibres amb què compta la Biblioteca Municipal. És el cas, sobretot, de persones majors que viuen soles i presenten problemes de mobilitat.

Aquesta iniciativa permetrà que qualsevol persona, amb independència de la seua edat i les seues possibilitats de mobilitat, puga extraure obres de la biblioteca, afavorint així l’accés igualitari a la cultura.

Les persones interessades podran demanar els títols a través del telèfon 674184512 o també mitjançant correu electrònic, escrivint a biblioteca@catarroja.es. Així mateix, el catàleg de títols que es troben a la Biblioteca Pública Municipal ‘Enric Valor’ pot consultar-se per Internet a través de la web de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana (XLPV).


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − nou =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris