25n
25N
25N

Catarroja reprén el cicle 'Dos Poetes com nosaltres'

Catarroja reprén el cicle 'Dos Poetes com nosaltres'
28/04/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja a través de la regidoria de Cultura ha recuperat un dels cicles més seguits per la comunitat literària de l’Horta Sud, ‘Dos poetes com nosaltres’. La primera sessió de les 5 previstes dins del programa de 2021 ha tingut lloc aquest dimarts, amb la participació de Begonya Pozo i Sebastià Alzamora, els qui van portar un gran nombre de persones participants en el Teatre Auditori de Catarroja, lloc on es desenvoluparan aquests recitals literaris fins al mes de novembre.

“Una vegada podem realitzar actes amb públic i totes les mesures de seguretat era necessari recuperar en el calendari literari una cita tan important per a nosaltres com és ‘2 Poetes com Nosaltres’. El programa és de gran nivell i molt transversal, com hem pogut veure en el primer dels recitals amb Begonya Pozo i Sebastià Alzamora, per la qual cosa hem d’agrair l’esforç dels participants i sobretot de la direcció de la Biblioteca de Catarroja qui s’ha encarregat de confeccionar el programa”, conclou Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

El programa inclou poetes de diverses parts de l’Estat i el nostre territori, així doncs trobem la representació valenciana en Vicente Gallego i Enric Sòria, el pròxim 25 de maig, Leire Bilbao, des del País Basc, el 29 de juny, Inés Fonseca de Santander i Nono García d’Andalusia, el 26 d’octubre, i per a finalitzar, Anna Gual de Catalunya i Jaume C. Pons Alorda de Balears.
Tots els recitals són, en les dates indicades, a les 19 hores en el Teatre Auditori de Catarroja amb entrada gratuïta i aforament limitat. Les persones interessades han de telefonar prèviament per a reservar localitat al 96.126.83.43.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 8 =